Testimoniale

Ne definește grija față de oameni, astfel ascultăm, înțelegem și respectăm dorinţele clienților noștri. Continua dezvoltare a produselor și serviciilor a contribuit la un grad ridicat de satisfacție și mulțumire a clienților noștri.

Elisabeta Stefan- Iaşi (mămică şi coordonator centru copii cu dizabilităţi)

Elisabeta Stefan- Iaşi (mămică şi coordonator centru copii cu dizabilităţi)

Am cumpărat, cu 4 ani în urmă, lampa bactericidă LBA de la Biocomp pentru acasă (soţul meu a lucrat în domeniul medical şi cunoştea beneficiile utilizării acestui produs) şi o folosim constant pentru dezinfecţie în camera fetiţei, bucătărie, sufragerie sau dacă avem zone cu mucegai. Consilierii Biocomp mi-au recomandat să utilizăm produsele şi în cadrul centrului în care lucrez, mai ales că aici primim zilnic sute de copii şi părinţi. Am fost de acord si consider că vom aduce un plus de valoare în serviciile pe care le oferim.

Andreea Boca - Iași (mămică)

Andreea Boca - Iași (mămică)

”Programul Copilărie fără boli mi s-a părut o abordare foarte bună de a implica părinți, profesori și directori de grădinițe pentru a face o diferență în viața și sănătatea celor mici. Preocupată și îngrijorată de starea de sănătate a fetiței mele la grădiniță, căutam soluții pentru a o feri de bolile transmise de la un copil la altul, în sala de clasă. Nu de puține ori fetița mea s-a întors cu răceli de la grădiniță. Nu doream să o supun tratamentelor repetate cu antibiotice însă aceasta părea singura rezolvare. Până și acasă simțeam o stare constantă de îngrijorare când fetița mea era în prezența copiilor care tușeau și strănutau, mă temeam că se va îmbolnăvi din nou. Campania Copilărie fără boli oferă o soluție convenabilă în fața bolilor transmise între copii, la grădiniță. Utilizarea lămpilor bactericide în sălile de clasă, dar si acasă, dezinfectează foarte eficient aerul, iar fetița mea rămâne perfect sănătoasă. Mă simt liniștită și eliberată de griji.”

Denise Doniceanu – Iaşi (mămică)

Denise Doniceanu – Iaşi (mămică)

“Fetiţa mea, Sophy, la naştere (acum are 1,5 ani ) a contractat o formă de stafilococ din maternitate. Am venit foarte supăraţi acasă şi, povestind unor prieteni de această problemă, am aflat de aceste lămpi. Am cumpărat-o imediat pentru că ne doream ca fetiţa noastră sa fie protejată de eventuali alţi viruşi sau bacterii aduse de diverse persoane atunci când ne vizitează. Acum fetiţa noastră este sănătoasă şi ne simţim uşuraţi că am făcut tot ce am putut pentru sănătatea ei. Consider că toate mamele cu nou-născuţi ar trebui să cumpere obligatoriu o astfel de lampă şi o folosească cât mai mult pentru a asigura un mediu dezinfectat pentru bebeluşii lor.”

Laura Asandei - Iași (mămică)

Laura Asandei - Iași (mămică)

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. O educație performantă, siguranța sănătății băiețeilor mei și mai presus de atât fericirea lor mă motivează în fiecare zi! De aceea, alături de ceilalți părinți din clasă am hotărât să investim într-o lampă bactericidă. După ce m- am documentat despre metodele de dezinfecție în școli, am realizat că lămpile bactericide sunt singurele care elimină complet germenii, virusurile și bacteriile. Astfel bolile nu se mai transmit de la un copil la altul și nu las pe mâna altora protecția juniorilor mei. Recomand tuturor mămicilor să se implice și să solicite folosirea lămpilor bactericide pentru siguranța și sănătatea celor mici. Când vine vorba de sănătate, compromisurile trebuiesc evitate!

Octavian Gimiga – Suceava (manager de grădiniță particulară)

Octavian Gimiga – Suceava (manager de grădiniță particulară)

Prin grădinița pe care o conduc construiesc un viitor mai bun pentru noile generații. Doresc să aud de la copiii cuvintele: „Abia aștept să merg la școală”, să văd pe chipul lor entuziasmul, iar mersul la grădiniță să fie prilej de cunoaștere, descoperire și socializare. Ofer servicii la cel mai înalt nivel, pentru satisfacția completă atât a copiilor cât și a părinților. Pentru aceasta am selectat cei mai pregătiți profesori, cei mai iscusiți bucătari, cea mai atractivă locație și nu în ultimul rând cele mai bune soluții de dezinfecție pentru sănătatea copiilor și a personalului. Lămpile bactericide Biocomp ne protejează zilnic în fața celor mai comune afecțiuni de sezon precum răceala și gripa..

Gabriela Anton – Iași ( mămică)

Gabriela Anton – Iași ( mămică)

Sunt fericita mamică a unui baiețel de șapte ani. Acum câteva zile am decis sa scriu acest testimonial. Consider că lucrurile bune trebuie povestite pentru a fi apreciate. Copilul meu frecventează o grădiniță foarte bună din Iași, însă contactează frecvent boli de la colegii de grupă. Nu am nimic de reproșat personalului, curățenia se face temeinic: nu au covoare, ci linoleum și gresie, care sunt curățate zilnic cu cei mai buni detergenți. Aerisirea se face constant, vesela este spălată în mașina de spălat vase, iar lenjeriile sunt schimbate frecvent. Cu toate acestea, copiii au un sistem imunitar scăzut și se îmbolnăvesc frecvent. Este îndeajuns un copil bolnav pentru a transmite la încă 3- 4 colegi afecțiunea de care suferă. Existau perioade în care jumătate dintre copii se îmbolnăviseră unii pe alții și stăteau acasă. Împreună cu ceilalți părinți am decis să solicităm conducerii grădiniței găsirea unei soluții pentru această problemă deranjantă. În scurt timp au fost montate în fiecare clasă câte 2 dispozitive de sterilizare. Inițial nu cunoșteam că acestea se numesc lămpi bactericide și am aflat de la conducerea școlii că aceste produse folosesc tuburile ultraviolete UV-C pentru sterilizarea aerului și a suprafețelor și nu oricum ci în proporție de 99%. Am observat că cel mic nu se mai întoarce cu boli din sala de clasă și sunt foarte încântată. Consider că merită să împărtășesc această experiență pentru a vă îndemna să descoperiți utilitatea acestor produse.

Veronica Baciu – Bacău ( profesor la invățământul primar)

Veronica Baciu – Bacău ( profesor la invățământul primar)

Am decis să colaborăm cu Biocomp chiar după prima discuție purtată cu consultanții săi specializați. Spre deosebire de alte companii, aceștia s-au implicat activ în evaluarea problemei pe care o aveam. Principala problemă cu care mă confruntam consta în faptul că sala de clasă în care am fost repartizată este mică, iar unii părinți nu au grija necesară pentru a ține copiii acasă atunci cand aceștia sunt răciti. Reprezentații companiei au facut o evaluare a spațiului, aerisirii, numărului de persoane din încăpere, eventualelor epidemii cu care ne-am confruntat în trecut. Ne-au propus un model nou de lampă bactericidă montată pe perete care dezinfectează continuu, la un pret convenabil. După câteva luni de folosire a lămpii, am remarcat că numărul de îmbolnăviri s-a redus vizibil. A contat enorm să simt că sunt pe maini bune cu Biocomp, iar părinții copiilor sunt mulțumiți. Vă mulțumim din suflet pentru ceea ce le oferiți copiilor și personalului din grădiniță!

Andrei Apostol – Bucuresti (administrator de grădiniță particulară)

Andrei Apostol – Bucuresti (administrator de grădiniță particulară)

După mai multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Lămpile Bactericide Biocomp. Iată câteva dintre motive: oferă consultanță specializată la fiecare client, evaluează nevoia de dezinfecție în fiecare sală de clasă și propun un model de lampă germicidă la prețuri foarte convenabile fiind producători. Nu în ultimul rând am colaborat cu Biocomp deoarece produsele lor sunt de cea mai bună calitate, iar procentul de dezinfecție este superior produselor clasice, detergenți sau chimicale.

Ne recomandă și alți clienți:

Fundația Școala Little London

Gradinița Castelul Copiilor

Asociația Maranatha (Gradinița Penilla)

Colegiul Wurmbrand

UAIC Iași

Asociația "Societatea Absolvenților de Fizică Sophys"

UMF "Carol Davila"

Universitatea de Arte Iași

Universitatea Sapientia

USAMV Iași