Despre Noi

Cine suntem?

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul dezinfecției aerului și a suprafețelor, Biocomp este lider de piață în producerea lămpilor și dispozitivelor bactericide cu radiație UV.

Calitatea produselor BIOCOMP este certificată prin standardul ISO 9001:2008, acordat de organizația germană DEKRA GmbH Certification. Acest lucru conferă un plus de încredere atât echipei BIOCOMP, cât și partenerilor noștri.

Ce facem?

Oferim produse și soluții complete pentru dezinfecție și sterilizare pe baza de radiație UV-C.

Producem lămpi bactericide cu tuburi PHILIPS și OSRAM montate pe stativ sau direct pe perete, ideale pentru dezinfectarea aerului și a suprafețelor din încăperi cu încarcatură microbiană mare (spitale, grădinițe, școli, laboratoare de analize medicale, laboratoare de microbiologie, săli de așteptare, săli de operație, cabinete medicale stomatologice etc).

Încrederea și fidelitatea clienților sunt extrem de importante pentru noi. Pentru aceasta, garantăm:

- calitatea ridicată a produselor noastre;
- cel mai bun preț de pe piață, conferit de calitatea de producător;
- timp rapid de livrare (24-48 de ore de la procesarea comenzii);
- produse și soluții personalizate, adaptate oricărei gradinițe sau școli;
- consultanță în alegerea produsului perfect adaptat nevoilor clientului.

Despre noi

Preocupați de un mediu sănătos și lipsit de griji pentru copiii din școli și gradinițe, Biocomp a demarat în vara anului 2015 campania ”Copilărie fără boli”. Conduși de inovare permanentă în materie de siguranță și protecție în fața afecțiunilor, ne dorim un act educațional de calitate și o dezvoltare armonioasă a celor mici.

Misiunea noastră este de a oferi cele mai bune soluții și produse de dezinfecție și sterilizare a aerului și suprafețelor, în vederea îmbunătățirii sănătății, securității și standardului de viață.

Deviza după care ne ghidăm în activitatea noastră este “Eficiență în dezinfecție”.