Ştiai că...?

  • Infografic
  • Videoclipuri
  • Articole

 


 

BIOCOMP sprijină Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană 2015-2030

         Primăria Municipiului Iaşi invită cetăţenii, comunităţile şi mediul de afaceri ieşean să contribuie la dezvoltarea urbană integrată a oraşului, prin dezbateri publice şi propunerea de idei şi proiecte. Societatea comercială BIOCOMP răspunde cu drag acestei invitaţii şi este pregătită să susţină, în special, capitolul performanţei în domeniul Sănătatii, prin oferirea de alternative non-chimice şi non-chirurgicale împotriva infecţiilor nosocomiale şi a celor asociate asistenţei medicale din spitale si alte cabinete medicale specializate publice sau private. Mai exact, BIOCOMP este prima societate din ţară care realizează în atelierele proprii, de aproximativ 25 de ani, lămpi şi dispozitive bactericide pe bază de raze ultraviolete (UV-C) si detine expertiza necesare pentru realizarea oricarui tip de proiect personalizat si adaptat cerintelor din domeniul medical. 

         BIOCOMP doreşte să sprijine reducerea impactului bolilor trasmisibile asupra sănătăţii populaţiei prin oferirea unei game diversificate de lămpi si dispozitive bactericide capabile să distrugă 99,99% din microorganismele periculoase, omniprezente în jurul nostru, al familiei şi oraşului nostru. BIOCOMP este partenerul ideal în activităţi privind igiena şi protecţia mediului împotriva bacteriilor, viruşilor, mucegaiurilor, în încăperile cu încărcătură microbiană mare, pentru domeniile Medical, Alimentar, Educaţional, Veterinar, Casnic şi Cosmetic.
 
         „Împreună construim viitorul!” este viziunea primarului judetului Iasi, pe care o împărtăşim şi o legăm de filosofia noastră: “BIOCOMP vorbeste despre oameni şi vieţilor lor!”, uniune care sperăm să asigure un sistem accesibil, modern şi performant de prevenire şi tratare a bolilor şi infecţiilor. Dorim să ne implicam in creşterea calităţii vieţii cetăţenilor ieşeni şi sa promovam un stil de viaţă sănătos. 
 
         Credem că împărtăşim obiectivele stabilite la nivel european, în cadrul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană 2015-2030, prin oferirea de soluţii inovatoare în materie de sănătate şi protecţie, în ceea ce priveşte dezinfectarea aerului şi a suprafeţelor. Datorită inovativei tehnologii pe bază de raze ultraviolete, promovăm sistemele de sănătate dinamice şi oferim consultanţă specializată, privind modul de alegere al lămpilor bactericide, în funcţie de dimensiunile unei încăperi şi gravitatea infectării. BIOCOMP propune o soluţie pe termen lung, o investiţie reală în prevenire şi control asupra îmbolnăvirilor şi infecţiilor, în igiena şi protecţia oraşului Iaşi.

Back